Förening/Skolklass 2017-12-08T13:08:53+00:00
Ikon tjäna pengar till din förening

Vill din Förening eller Skolklass tjäna pengar?

Med oss får ni fantastiska möjligheter till att tjäna pengar till din Förening – snabbt, enkelt, riskfritt & helt utan arbete! Detta sker genom två olika sätt, se nedan…

Hos våra webbutiker hittar man produkter & tjänster som man både behöver, vill ha och ändå hade tänkt köpa – så varför inte göra det till ett rabatterat pris samtidigt som man både sparar pengar och stödjer föreningslivet eller en skolklass?

1. Fysiskt – Din Förening eller några av era lag väljer att sälja fysiska rabatthäften

Att sälja rabatthäftet i fysisk form, dvs samma rabatthäfte som det digitala fast i tryckt form,  är ett alternativ som ger ett bättre resultat men kräver också lite mer från er som förening. Det vanligaste upplägget här är att man ber sina medlemmar sälja vars två rabatthäften. Är man då exempelvis 500 medlemmar genererar det 100 000:- rakt in till klubben – snabbt och enkelt. Att be sina medlemmar att sälja vars två rabatthäften är en lagom nivå som går snabbt att uppnå.

Detta upplägg är helt riskfritt och de rabatthäften ni inte lyckas sälja är det bara att skicka tillbaka till oss. På så sätt har ni ingenting att förlora och ni binder inte upp er till någonting.

2. Digitalt – Din Förening ligger med som ett alternativ

Genom vår digitala lösning ligger ni med som ett föreningsalternativ att stötta när någon köper rabatthäftet & rabattkoderna direkt här på vår hemsid (från 1 dec). Detta kräver ingenting från er, utan ni ligger endast med som ett alternativ att stötta och får då 100:- per sålt rabatthäfte där någon väljer att stötta just er förening vid sitt köp.

För att nå ett så bra resultat som möjligt genom detta alternativet är det en bra idé att marknadsföra möjligheten att få tillgång till massor av erbjudanden & rabattkoder samtidigt som man stödjer er förening. Detta görs bäst genom mail, hemsida och era sociala medier.

Inget arbete – bara möjligheter till att ta del av en extra inkomst!

Se samtliga erbjudanden

Är inte din förening ansluten? Kontakta oss genom formuläret nedan, så kontaktar vi er omgående!