E-handlare 2017-12-04T19:31:01+00:00
Ikon webbshop

Vi ger webbutiker nya kunder helt kostnadsfritt!

Vi ger webbutiker en helt kostnadsfri marknadsföringskanal som på ett enkelt sätt genererar nya kunder och en ökad försäljning. Samtidigt ger det även en fantastisk möjlighet för landets alla föreningar att stärka upp sina intäkter.

Vi på E-RABATT har skapat ett klassiskt rabatthäfte fast för webbutiker i Sverige, med syftet att stödja det svenska föreningslivet. Varje webbutik erbjuder helt kostnadsfritt någon form av erbjudande & rabattkod(er) som konsumenten sedan kan nyttja vid sitt köp hos er. Detta rabatthäfte kommer att säljas av föreningar i hela landet där de får en väldigt bra provision/sålt häfte.

Givetvis är det helt gratis för er som webbutik att vara med och det kommer ge er en väldigt stor exponering samt att det kommer leda till många nya kunder helt riskfritt! Dessutom är ni med och stöttar det fantastiska föreningslivet, som är en otroligt viktig del av vårt samhälle.

Är ni, som så många andra, intresserade av att
få en helt kostnadsfri exponering, nya kunder och samtidigt stödja det svenska föreningslivet? Tveka då inte att ansöka genom formuläret nedan, så berättar vi mer…